Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"5","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"100","loop":"true","rtl":"false","speed":"3000","center_mode":"false"}
AVIA Maarssen

Welkom Onderweg
Onderweg. We zijn er allemaal druk mee. Bij AVIA zien we het als onze taak om onderweg fijner te maken, of je nu enkele minuten in de auto zit of uren. Door het meest klantvriendelijke tankstation te zijn, proberen we iedere tankbeurt een stukje aangenamer te maken. Ultiem gemak bieden is onze manier om klanten een fijne reis te wensen. ‘Welkom onderweg’, noemen we dat. Al zijn we maar een klein onderdeel van de reis, onderweg is iedereen van harte welkom.

AVIA Nederland
AVIA is een coöperatie met 350 tankstations van ondernemers door heel Nederland. AVIA Nederland is de snelst groeiende aanbieder van brandstoffen en het tweede merk in Nederland qua locatiedichtheid. De verkooppunten van AVIA bevinden zich veelal binnen de stedelijke gebieden en bedienen maandelijks ruim 2 miljoen klanten.

AVIA International
AVIA International bestaat uit meer dan 80 zelfstandige onafhankelijke oliebedrijven in 14 West-Europese landen met een netwerk van bijna 3.500 tankstations in Europa die voorzien zijn van de bekende AVIA vlag. AVIA is in 1927 gestart in Zwitserland door een aantal onafhankelijke oliehandelaren die hun belangen hebben gebundeld, in 1960 is vervolgens AVIA International opgericht als Europese hoofdkantoor, gevestigd te Zurich in Zwitserland.

AVIA Shared Service Center
AVIA SSC is een vennootschap die zich bezig houdt met het bieden van professionele, slagvaardige en kostenefficiënte ondersteuning aan ondernemingen en vennootschappen waar AVIA Shared Service Center B.V. aan verbonden is. Deze ondersteuning gaat middels gecentraliseerde en optimale brandstofinkoopprocessen. Belangrijke pijlers zijn het optimaliseren van laad-transport- en losplanning, centraliseren van brandstofinkoop en kostenefficiënt uitvoeren van ondersteunende diensten waaronder administratie, personeelszaken en ICT.

Partners van MHV Maarssen