Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"5","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"100","loop":"true","rtl":"false","speed":"3000","center_mode":"false"}
Business Club

MHV Maarssen heeft sinds begin 2018 haar eigen Business Club, gericht op professionals met een hockeyhart.

 

Waarom een Business Club?

MHV is een groeiende familieclub met ambitie, waar van jong tot oud met veel enthousiasme wordt gehockeyd. Daarnaast vertegenwoordigt MHV een netwerk van interessante professionals en ondernemers. Wij willen deze zakelijke groep uitnodigen om lid te worden van de Business Club, met als doel om het zakelijk netwerk van leden te vergroten én MHV Maarssen financieel te ondersteunen.

Voor wie en wat kost het?

Iedereen is welkom bij de Business Club! Wij richten ons zowel op bedrijven, ondernemers, maar ook werkzame ouders zijn van harte welkom. Wij bieden een lidmaatschap aan à € 495,- per persoon/jaar.

Het voordeligst is om een combinatiepakket af te nemen met sponsoring. Al vanaf een Bronzen Pakket is het jaarlidmaatschap van de Business Club inbegrepen! Bekijk de Sponsorleaflet Seizoen 2022-2023 voor meer informatie.

 Wat krijg je hiervoor terug?

  1. Drie volledig verzorgde avonden op een inspirerende locatie, inclusief borrel en walking dinner;
  2. Per avond een inspirerende keynote van (oud) topsporters, ondernemers en experts;
  3. Toegang tot het zakelijk netwerk van MHV (nieuwsbrief en Linkedin-groep);
  4. Vermelding van logo op het Business Club Members bord op de site en in het club huis voor Bedrijfsleden.

Heeft u interesse om lid te worden van de MHV Businessclub? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op of mail naar sponsoring@mhvmaarssen.nl !

Partners van MHV Maarssen