Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"5","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"100","loop":"true","rtl":"false","speed":"3000","center_mode":"false"}
De Wijngenoten

Missie: Een laagdrempelige wijnhandel zijn met een zeer divers assortiment wijnen tussen de 5 en 500 euro. Naast wijn treft u fraaie speciaalbieren uit eigen import via De Bier Genoten, mooie zachte (vatgerijpte) Jenevers, Gin, Wodka en Whisky’s van Zuidam, Chocolade van Brix en diverse accessoires zoals glaswerk, decanteer karaffen etc.

Visie: Er is maar één ding van belang, namelijk wat jij lekker vindt!
Natuurlijk praat ik als vinoloog het liefste uren over die ene wijngaard tussen de jeneverbessen in de Bourgogne of hoe die autolyse die Cava toch zo heerlijk complex maakt. Het enige wat echter telt is wat ú graag drinkt. Of dat nu een van de ‘huiswijnen’ van € 5,- is of een complexe Barolo, alles is met aandacht en zorg voor u geselecteerd.

Wijn is een geweldig product wat doorgaans in goede sfeer gedronken wordt. Dat maakt het zo’n fijn product om mee en letterlijk tussen te werken. Mocht u eens met een groep een proeverij, een wijn-spijs diner of wát dan ook willen organiseren, neem vooral contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Ook organiseer ik regelmatige wijngerelateerde activiteiten zoals proeverijen.

Een hele fijne dag en graag tot ziens in de winkel!

Hartelijke groet,

Ernst van Lamoen

CONTACTGEGEVENS

ernst@wijngenotenmaarssen.nl
0346 – 286 741
06 – 173 956 81

Bezoek- en postadres

Parkweg 2a
3603 AC Maarssen

Partners van MHV Maarssen