Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"5","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"100","loop":"true","rtl":"false","speed":"3000","center_mode":"false"}
Eerste editie MHV Business Club groot succes!

Donderdagavond 25 januari vond de eerste editie van de MHV Business Club plaats!

Gedurende deze succesvolle eerste avond, waarbij ongeveer 20 nieuwe leden kennis maakten met de MHV Business Club, werd er genoten van een uitgebreid walking dinner en gaf Olympisch oud international Kim Lammers een inspirerende, persoonlijke kijk in haar leven als topsporter. Daarnaast was er gelegenheid om met elkaar te netwerken, onder het genot van een borrel!

Veel dank aan onze locatiepartner Restaurant Slangevegt en fotograaf Sandra Stokmans Fotografie voor het mede succesvol maken van deze avond!

Wij kijken nu al uit naar de 2e editie op 18 april a.s. !


Waarom een Business Club?
MHV is een groeiende familieclub met ambitie, waar van jong tot oud met veel enthousiasme wordt gehockeyd. Daarnaast vertegenwoordigt MHV een netwerk van interessante professionals en ondernemers. Wij willen deze zakelijke groep uitnodigen om lid te worden van de Business Club, met als doel om het zakelijk netwerk van leden te vergroten én MHV Maarssen financieel te ondersteunen.

Voor wie en wat kost het?
Iedereen is welkom bij de Business Club! Wij richten ons zowel op bedrijven, ondernemers, maar ook werkzame ouders zijn van harte welkom. Wij bieden twee soorten lidmaatschappen aan: een Bedrijfslidmaatschap à € 995,- per persoon/ jaar en een Professional-lidmaatschap à € 495,- per persoon/ jaar.

Uitbreiding van het aantal personen en combi-deals met sponsoring zijn uiteraard – in overleg – mogelijk. Voor meer informatie zie www.partnersvanmhvmaarssen.nl

Wat krijg je hiervoor terug?

  1. Drie volledig verzorgde avonden op een inspirerende locatie, inclusief borrel en walking dinner;
  2. Per avond een inspirerende keynote van (oud) topsporters, ondernemers en experts;
  3. Toegang tot het zakelijk netwerk van MHV (nieuwsbrief en Linkedin-groep);
  4. Vermelding van logo op het Business Club Members bord op de site en in het club huis voor Bedrijfsleden.

Lid worden of meer weten?
Word ook lid van de MHV Business Club! Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.partnersvanmhvmaarssen.nl of stuur een e-mail naar sponsoring@mhvmaarssen.nl.

Wij vertellen je graag meer over onze ambities!

Partners van MHV Maarssen