Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"5","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"100","loop":"true","rtl":"false","speed":"3000","center_mode":"false"}
Notariaat De Vecht

Tot voor kort droeg het kantoor de naam Notariaat Ressel, maar per 16 oktober 2015 is mr. Lilian Hummel benoemd tot notaris in de gemeente Stichtse Vecht en heeft zij het protocol van mevrouw mr. Antoinette Ressel overgenomen.

Hoewel het kantoor het oudste notariskantoor van Maarssen is, zijn we een modern Maarssens notariskantoor waar persoonlijke sfeer met een wederzijds vertrouwen ons grootste belang is.

We vormen een hecht en enthousiast team, bestaande uit 1 notaris, 1 kandidaat-notaris en 1 notarieel medewerker. Aandacht voor de mens en zijn verhaal staan centraal en we streven er naar om de juridische zaken in uw leven goed te regelen. Daarnaast staan het verlenen van een uitgebreide service, het opbouwen en onderhouden van een goede band met onze cliënten hoog in het vaandel.

We zijn u graag van dienst op elk notarieel vlak en u kunt altijd bij ons terecht voor een geheel vrijblijvend advies gericht op uw situatie.

Partners van MHV Maarssen