Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"5","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"100","loop":"true","rtl":"false","speed":"3000","center_mode":"false"}
Rabobank Gooi en Vechtstreek

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De Rabobank draagt met moed en daadkracht bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen in de samenleving. De missie van de Rabobank luidt ‘Growing a better world together’.

Wij gaan voor een betere wereld waar we samen aan werken. Het gaat om jou, om elkaar, om je leefomgeving en om de wereld. De Rabobank zet daarom de komende jaren haar kennis, netwerk en financiën in om maatschappelijke problemen aan te pakken binnen vier thema’s. Voedselzekerheid is het eerste thema waar wij mee aan de slag gaan. De lancering van de andere thema’s volgt later.

1. Voedselzekerheid  Als dé food- en agribank van de wereld stellen we ons verantwoordelijk voor voedselzekerheid en zorgen we voor gezond voedsel voor iedereen op de wereld.

2. Zelfredzaamheid

 3. Duurzaam ondernemerschap

 4. Lokale leefomgeving

Rabobank is een handelsnaam van de Coöperatieve Rabobank U.A., statutair gevestigd in Amsterdam. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

Partners van MHV Maarssen