Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"5","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"100","loop":"true","rtl":"false","speed":"3000","center_mode":"false"}
Sandra Stokmans Fotografie

Natuurlijk licht en documentair fotograaf. Ik ben gespecialiseerd zakelijk gezien in evenement fotografie, website fotografie en portretfotografie. Voor particulieren heb ik de Day in the Life documentaire sessies. Ongeposeerd.

 —————————————–
Familie fotografie, Misschien herken je dit? Je laat foto’s maken van je trouwen, van je zwangerschap … als je kindje er nog niet is. En dan neemt het leven met jonge kinderen je helemaal in beslag. Zoveel foto’s als je vroeger maakte, je komt er niet meer aan toe. Van de eerste heb je nog wel babyfoto’s, en foto’s van zijn eerste stapjes maar sinds de geboorte van de tweede… Al die mooie momenten, ze schieten voorbij. Voor je het weet, gaan ze naar de middelbare school. Wat had je er graag mooiere foto’s van gehad. Nu is het zoeken op je telefoon. Op zoek naar de foto die je enigszins weer het gevoel geeft. Helaas vaak tevergeefs. Echt goed gelukt en scherp, zijn ze niet. En wat jammer ook, dat je er zelf niet op staat.
 ————————— 
——————————–

Enorm zonde, terwijl dat eigenlijk niet hoeft.

Ik wil juist die momenten vangen waarop er eigenlijk niets bijzonders gebeurt, die flitsen in de tijd waar herinneringen mee worden opgebouwd. En wanneer ik het heb vastgelegd is een normale dag speciaal geworden.
 ———————

Dat is Day in the Life,  documentaire familiefotografie.

Een Day in the Life is een vorm van familiefotografie waarbij je niet gedirigeerd wordt, waarbij je niet hoeft te poseren. Professionele documentaire fotografie van een gewone dag uit je leven. Ook voor de speciale dagen in ons leven.

Kijk ook naar het filmpje over Day in the Life, en meer informatie op mijn website: www.documentairefamiliefotografie.nl
 ———–

Zakelijke fotografie

Je hebt foto’s nodig. Van je evenement. Voor je website. Voor marketing doeleinden. Voor social media. Of voor een brochure. Een magazine. Informatiedragende foto’s. Ik vind het leuk om me te verdiepen in jouw wensen. Ik duik in je bedrijf, denk met je mee, hoor wat je wilt bereiken. En vervolgens ga ik aan de slag. Je vraag in beeld vertaald. Zo natuurlijk en sprekend mogelijk. Om dat wat je wilt overbrengen te visualiseren. Je vraag in een of meerdere beelden vangen. Beeld als communicatiemiddel. Fotografie is in mijn optiek meer dan alleen fotograferen. Foto’s kunnen heel mooi het verhaal dat jij wilt vertellen ondersteunen. Zelfs versterken. Vanwege mijn natuurlijke interesse, het mij willen verdiepen in bedrijf, betrokkenheid, nauwkeurigheid en jarenlange projectmanagement ervaring, ben ik ook zeer goed in staat om verantwoordelijk te zijn voor het eindresultaat: een website, of het helpen aan het bouwen van een website. Waarbij mijn creativiteit en mijn foto’s in combinatie met de (aanwezige) tekst, helpen om een aantrekkelijke website te maken!
Meer op mijn website: www.sandrastokmans.nl

 

Partners van MHV Maarssen