Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"5","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"100","loop":"true","rtl":"false","speed":"3000","center_mode":"false"}
Volvo Verkerk nieuwe sponsor MHV!

SCOOR EEN MOOIE BONUS VOOR

MHV Maarssen

Dit jaar is Volvo 25 jaar sponsor van het Nederlands hockey. Om dit jubileum te vieren, breidt Volvo de Clubbonus uit. Nieuw is dat nu ook Volvo Selekt Occasions meedoen in de actie. Een extra steuntje in de rug voor de Nederlandse hockeyclubs.

De Volvo Clubbonus

Wanneer u als lid/verzorger van jeugdlid van MHV Maarssen een nieuwe of gebruikte Volvo koopt bij Verkerk Volvo Leidsche Rijn, ontvangen wij een Volvo Clubbonus: € 1.000 bij aankoop van een nieuwe Volvo en € 500 bij aanschaf van een Volvo Selekt Occasion. Dat is leuk voor ons allemaal. Want dan hebt u straks een mooie Volvo en de club een mooie bonus.

 

Hoe werkt het?

 Als een speler een speler of ouder van een jeugdlid van MHV Maarssen een nieuwe auto koopt of least bij Verkerk Leidsche Rijn, stort Volvo Cars Nederland € 1.000,- in de clubkas. Daarnaast geeft Volvo Cars Nederland (t/m 31 december 2019) nu ook € 500 bonus aan MHV Maarssen bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid.

Deze clubbonus gaat niet ten koste van de inruil of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Cars Nederland B.V., die deze bonus voor zijn rekening neemt. Dus als u een nieuwe Volvo gaat kopen of leasen en u hockeyt bij of bent een ouder van een jeugdlid van MHV Maarssen neem dan contact op met Verkerk Volvo Leidsche Rijn. 

Partners van MHV Maarssen