Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"5","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"100","loop":"true","rtl":"false","speed":"3000","center_mode":"false"}
Zorggroep de Laren

Naast MHV Maarssen, aan Sluysoort 10, staat een grote witte villa. Heeft u zich altijd al afgevraagd wie daar eigenlijk woont?

Villa Sluysoort is het gezamenlijke dak van 24 ruime en comfortabele huurappartementen voor senioren. Het is een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat. Voor onze bewoners is Villa Sluysoort hun thuis.

Villa Sluysoort biedt een werkplek aan ruim 40 medewerkers die in teams – Team Horeca, Team Huishouden en Team Zorg – de wensen en behoeften van onze bewoners centraal zetten en ervoor zorgen dat bewoners tijd en ruimte hebben om te genieten van dat wat het leven biedt.

Het motto in Villa Sluysoort is: genieten van dat wat is en uitkijken naar dat wat komt.
Bij het leven in de villa hoort gezond en lekker eten uit eigen keuken, dagelijks vers door de kok bereid.
Het leven onder één dak geeft de gelegenheid elkaar te ontmoeten, met andere bewoners in gesprek te raken en gelijkgestemden te ontmoeten. Gastvrijheid dragen wij hoog in het vaandel. Bij de huiskamerconcerten zijn familie, vrienden en andere belangstellenden van harte welkom.

 Villa Sluysoort staat onder mijn bezielende leiding. Heeft u vragen? Of is uw nieuwsgierigheid gewekt? Vraag dan via de site een brochure aan of kom langs voor een rondleiding. We verwelkomen u graag!

 Ina Wijma
Locatiemanager Villa Sluysoort

T 038 – 452 40 67

www.zorggroepdelaren.nl

Partners van MHV Maarssen